Företaget Kundservice Kontoansökan Edberg OnlineShop Tryckeri Arbeta hos oss Kampanjer Öppettider
Säljare sökes

Nu söker vi en Säljare

Edberg papper &- Hygien AB är ett litet familjeföretag som startade 1967. Nu söker vi efter en säljare fortsätter sin framgångsrika resa och behöver nu utöka sitt team med en säljare.

Som säljare på Edberg är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.
Din profil

Du har ett stort intresse för försäljning, gärna även tidigare erfarenhet av försäljning. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo.
Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ?. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i vårt team

måste du vara minst 20 år. Du kommer bli en viktig del av vår fortsatta framgång sedan starten år 1967. Nu vill vi expanderat och ambitionen är att behålla samma servisgrad även i framtiden.

Vill du vara med på vår resa? Vi erbjuder ett komplett utbud av förbrukningsmaterial och trycksaker till företag, kommuner och offentlig förvaltningar. Som storkundsansvarig hos oss blir Du en nyckelperson i vår ambition att växa och utvecklas till ett ännu bättre och framgångsrikt företag.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som kundansvarig innebär en bred och varierad roll med förvaltning och uppbyggnad av egen kundstock och kundvårdande event. Du sköter försäljningsarbetet självständigt samtidigt som du är en del av ett team på vår säljavdelning. Du kommer bli en viktig del av vår fortsatta framgång. Som person har du lätt för att skapa kontakter, är social och har en drivkraft utöver det vanliga. Du är serviceinriktad, målfokuserad och vill utvecklas hela tiden!

Krav på person

Vem är du? • Du brinner för försäljning och marknadsföring. Som person har du lätt för att skapa kontakter, är social och har en drivkraft utöver det vanliga.

Du har höga ambitioner och viljan att bli bäst på det du gör. • Du har tidigare erfarenhet av någon typ av försäljning. • Du är en hungrig och idérik relationsbyggare. Du är initiativrik, lösningsorienterad, har hög personlig integritet och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs. Du är serviceinriktad, målfokuserad och vill utvecklas hela tiden!

Lön och anställningsvillkor
Fast lön samt provision

Du kommer bli en viktig del av vår fortsatta framgång.

  

vid eventuella frågor är du välkommen att ringa: 08 - 798 78 30

Du kan maila din ansökan bifoga ditt CV till ansokan@edberg.se

bild-2.jpg